کاربران و دسترسی ها

کاربران و دسترسی ها

فهرست :

کاربران و دسترسی ها

در نرم افزار ویتایگر مدیریت دسترسی ها از طریق پروفایل ها ، نقش ها و قوانین اشتراک گذاری صورت می گیرد.

نکته : قوانین اشتراک گذاری در نرم افزار ویتایگر به صورت پیش فرض بر روی عمومی تنظیم شده اند که بدین معنی است تمامی کاربران می توانند رکورد های هم را ببینند. وقتی قوانین اشتراک گذاری بر روی خصوصی تنظیم شده باشد کاربران تنها رکورد های ارجاع داده شده به خودشان را  و کاربران زیر نقش شان را می بینند.

کاربران

کارمندان شما همان کاربران نرم افزار ویتایگر هستند . برای ایجاد یک کاربر به قسمت تنظیمات نرم افزار بروید.

از منوی سمت راست بر روی مدیریت کاربران کلیک کرده و به قسمت کاربران بروید.

بر روی افزودن کاربر کلیک کنید.

پروفایل ها

در ویتایگر پروفایل ها دسترسی کاربران به ماژول ها و فیلد های آنها را مشخص میکنند.شما ابتدا یک پروفایل ایجاد کرده و آن پروفایل را به یک نقش می دهید. و هر کاربر نیز در نرم افزار یک نقش دارد.بدین صورت دسترسی هر کاربر به یک ماژول و یا یک فیلد مشخص می شود.

نقش ها

نقش ها در واقع جایگاه های شغلی کسب و کار شما در نرم افزار ویتایگر هستند.بدین صورت چارت سازمانی شما در نرم افزار ویتایگر ظاهر می شود.

وقتی که قوانین اشتراک گذاری یک ماژول بر روی خصوصی تنظیم شده باشد. یک کاربر با یک نقش خاص تنها میتواند رکورد های ارجاع داده شده به خودش و کاربران زیر دستش را مشاهده کند.

قوانین اشتراک گذاری

قوانین اشتراک گذاری مشخص میکند که رکورد ها چگونه باید به اشتراک گذاشته شوند.

اگر قوانین اشتراگ گذاری برای یک ماژول بر روی عمومی تنظیم شده باشد همه کسانی که به آن ماژول دسترسی دارند تمامی رکورد ها را مشاهده میکنند. و اگر بر روی خصوصی تنظیم شده باشد و قانونی اعمال نکرده باشید بر اساس تنظیمات نقش رکورد ها نمایش داده میشوند.

گروه ها

یک گروه مجموعه از کاربران ، نقش و گروه های دیگر است که برای مدیریت مجموعه ای از رکورد ها ایجاد میشود.

برای ایجاد یک گروه به قسمت تنظیمات ویتایگر فارسی رفته و از منوی سمت راست بر روی مدیریت کاربران کلیک کرده و به قسمت گروه ها بروید.

2017-12-09T14:14:05+00:00